In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Je hoeft niets mee te brengen
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Je hoeft niets mee te brengen
De prijs is incl BTW.
Opgelet, dit is geen workshop zoals we hier gewoon zijn.
In deze masterclass gaan Timothy en Hermes samen voor jullie koken, en krijgen jullie het hele menu voorgeschoteld.
Zij zullen wel alles ter plaatse klaar maken en uitleg geven over hoe alles bereid wordt. Het zal dus zeer leerrijk zijn, en zeer lekker!
Zij stellen samen een menu samen, en helpen elkaars gerechten naar een nog hoger niveau tillen.
Zij gebruiken verschillende bbq toestellen (The Bastard, Ofyr, Vonken)
Max 25 plaatsen.
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Timothy weet werkelijk alles over eten. Topchef die een aantal jaren geleden méér dan verdiend beloond werd met een eerste Michelin ster.
Samen met z'n vrouw Valerie (sommelier) hebben ze met restaurant Goffin een pareltje in de Brugse gastronomie neergezet.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.