Start-to-cook
6 kooklessen met gerechten waarmee je nadien kan uitpakken!

Niveau:
vanaf wo. 12-02-2020 19u00 - 23u00 Tom De Vos 425 De bar is open tijdens deze workshop

€350 voor 5 kookworkshops

Prijs inclusief 21% BTW

Wat mag je verwachten?

Leer van de eerste les, zonder basiskennis, lekkere gerechten klaarmaken

Bij Start To Cook hoef je helemaal geen basiskennis over koken te hebben. Je leert per workshop telkens een lekker menu bereiden. Je doet dit vrijwel altijd met dezelfde groep deelnemers.

We gebruiken eenvoudige kooktechnieken in een huiselijke keuken, zodat je nadien thuis de gerechten perfect opnieuw kan klaarmaken.
We leggen natuurlijk de focus op product, smaak en gezelligheid.

Verwacht workshops met klassiekers zoals stoverij, kip-curry-rijst, wokgerechten, de perfecte steak, alle soorten sauzen, soepen, een heerlijke pasta, en zoveel meer. In deze workshops staan we zeker ook open voor suggesties van de deelnemers.

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.

Datums workshops : 8/1 - 12/2 - 4/3 - 1/4 - 6/5 - 3/6

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.