Sans Cravate *
Deze workshop is voorbij

Niveau:
Henk Vanoudenhove

De prijs is incl. 21% BTW. Alles inbegrepen behalve dranken.

Wat mag je verwachten?

Henk beslist pas een paar weken voor de workshop welk menu hij met jullie zal klaarmaken. Hij houdt ervan om kort op de bal te spelen.

Elk menu bestaat uit een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De keuze zal gemaakt worden op basis van de op dat moment best beschikbare ingrediënten, en in de lijn liggen van de gerechten die je bij Sans Cravate kan verwachten.

Jullie koken en eten samen met de chef!

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.

Henk Vanoudenhove

Henk begon als leercontract in Restaurant Den Braamberg te Brugge.
Na 4 jaar verhuisde Henk naar La Bergerie in Lives Sur Meuse**.
Vervolgens stond hij aan het fornuis bij Bartholomeus** en Guillaume.

Sinds 2004 heeft hij z'n eigen restaurant Sans Cravate*.

Later kwamen daar La Suite en Gastrobar Hubert bij. Henk is ook patissier en sommelier.

De grootste invoerder van Spaanse wijnen in België verklapte ons onlangs dat zij bijna niemand kennen die beter wijn proeft als Henk.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.