Patisserie
nog 1 plaats

Niveau:
vanaf di. 04/02/2020 19u00 tot 23u00 Tom Van Loock 480 (80€ / workshop) De bar is open tijdens deze workshop

€400 (voor een pakket van 5 workshops)

De prijs is incl. 21% BTW. 

Wat mag je verwachten?

Fox Flambé organiseert 10 workshops met TOP-patissier Tom Van Loock.

Tom is momenteel aan de slag in de patisserie van Sergio Herman.
Gelukkig heeft hij tijd gemaakt om aan ons zijn specialiteit te leren: dessert!

We maken o.a dessert met soezenbeslag, biscuit, mousse, koekjes, bladerdeeg/zanddeeg, confituur compound en cake, bladerdeeg toepassingen, ijs, chocoladebereidingen, etc.

In deze workshop-reeks zal het ook mogelijk zijn om een verzoek te doen en jouw favoriete dessert beter te maken.

Een workshop duurt ongeveer 3 tot 4 uur. We zorgen er telkens voor dat er vanalles kan geproefd worden.

Tom is echt een super patissier. Mis deze kans niet als je blij wordt van lekker dessert!

Datums workshops :  5/11 - 3/12 - 7/1 - 4/2 - 3/3 - 31/3 - 5/5 - 26/6

Tom Van Loock

Tom werkt al van zijn 15 jaar als student in dorpse bakkerijen.

Na zijn opleiding aan PIVA te Antwerpen is hij aan een leertocht begonnen door in de toenmalige beste patisserie zaken van België te gaan werken oa. Del Rey, Pierre Marcolini,...

Vervolgens heeft Tom de overstap gemaakt naar gastronomie bij Petit Zinc met 1 ster en daarna naar de Karmeliet met 3 sterren.

Later heeft hij samen met zijn vrouw Patisserie Academie in Brugge gestart.

Onlangs is Tom begonnen als verantwoordelijke patissier voor de concepten van Sergio Herman in Cadzand.

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.