Meat by slagerij Dierendonck
VOLZET

Niveau:
Binnenkort communiceren we nieuwe datums 19u00 - 23u00 Slagerij Dierendonck 500 (100€ / workshop) De bar is open tijdens deze workshop

De prijs is incl. BTW. 

Wat mag je verwachten?

Slagerij Dierendonck heeft bijna 50 jaar ervaring in het slagersvak.

Voor hen zijn ambacht, terroir en passie de sleutelwoorden die ervoor gezorgd hebben wat ze nu zijn: beenhouwers in hart en nieren.
Samen met Hendrik Dierendonck en/of iemand van zijn team gaan we ons in 5 workshops helemaal onderdompelen in de wereld van kwaliteitsvlees.

Programma : 1 : BBQ special / 2 : Wagyu / 3 : Groot wild met wijnpairing / 4 : Kerst special (kalkoen/zwezerikken) / 5 : Surprise 

Dat wordt gegarandeerd smullen! Je zal een enorme bagage meekrijgen over alles wat mogelijk is met vlees. We gebruiken zeer hoogwaardige producten!

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur. Er wordt telkens vanalles klaargemaakt en gegeten.

Datums workshops : do 17/9 - do 15/10 - do 19/11 - do 10/12 en do 14/1/21

Slagerij Dierendonck

Slagerij Dierendonck betekent VLEES. Sinds 1970 zijn wij steeds op zoek geweest naar het beste vlees. Een zoektocht die wij nog steeds voeren. We vertegenwoordigen zowel terroir (West-Vlaams Rood rund) als het beste vlees uit gans Europa (Rungis, Spanje, Schotland …).

Voor Dierendonck zijn ambacht, terroir en passie de sleutelwoorden die ervoor gezorgd hebben wat we nu zijn: beenhouwers in hart en nieren, beenhouwers die gehele dieren allemaal zelf versnijden voor zowel vers vlees, huisgemaakte artisanale charcuterie als traiteursgerechten met hoeveboter en room.

Al deze lekkernijen worden bereid in onze moderne en haccp gekeurde ateliers en keukens in St-Idesbald die vanuit de winkelruimte kunnen gezien worden, omdat beenhouwen onze passie is.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.