De prijs is incl. BTW.
De prijs is incl. BTW.
Slagerij Dierendonck heeft bijna 50 jaar ervaring in het slagersvak.
Voor hen zijn ambacht, terroir en passie de sleutelwoorden die ervoor gezorgd hebben wat ze nu zijn: beenhouwers in hart en nieren.
Samen met Hendrik Dierendonck en/of iemand van zijn team gaan we ons in 5 workshops helemaal onderdompelen in de wereld van kwaliteitsvlees.
Programma : 1 : BBQ special / 2 : Wagyu / 3 : Groot wild met wijnpairing / 4 : Kerst special (kalkoen/zwezerikken) / 5 : Surprise
Dat wordt gegarandeerd smullen! Je zal een enorme bagage meekrijgen over alles wat mogelijk is met vlees. We gebruiken zeer hoogwaardige producten!
Deze workshop duurt ongeveer 4 uur. Er wordt telkens vanalles klaargemaakt en gegeten.
Datums workshops : do 17/9 - do 15/10 - do 19/11 - do 10/12 en do 14/1/21
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Slagerij Dierendonck betekent VLEES. Sinds 1970 zijn wij steeds op zoek geweest naar het beste vlees. Een zoektocht die wij nog steeds voeren. We vertegenwoordigen zowel terroir (West-Vlaams Rood rund) als het beste vlees uit gans Europa (Rungis, Spanje, Schotland …).
Voor Dierendonck zijn ambacht, terroir en passie de sleutelwoorden die ervoor gezorgd hebben wat we nu zijn: beenhouwers in hart en nieren, beenhouwers die gehele dieren allemaal zelf versnijden voor zowel vers vlees, huisgemaakte artisanale charcuterie als traiteursgerechten met hoeveboter en room.
Al deze lekkernijen worden bereid in onze moderne en haccp gekeurde ateliers en keukens in St-Idesbald die vanuit de winkelruimte kunnen gezien worden, omdat beenhouwen onze passie is.