Marcel Flambé
Ontdek culinair Brugge met een KOOKWORKSHOP en een OVERNACHTING met ontbijt.

Niveau:
Vrijdag : 24/7 (Indian Summer) 19:00 Diya JanssensTom De Vos 375 € voor 2 personen : kookworkshop + overnachting + ontbijt + wandeling met gids Aperitief en 1 drankje per gerecht inbegrepen / 4 gangen menu

Hou je van food, de nodige portie luxe en wat (culinaire) culturele background?

Heb je nood aan een avondje weg van huis?

Hotel Marcel en Fox Flambé slaan de handen in elkaar voor Marcel Flambé!

Zeer binnenkort kan elke kookworkshop bij Fox Flambé ook onder de formule 'Marcel Flambé' geboekt worden.

Je schrijft bij voorkeur in per 2 personen, maar als je alleen bent kan het ook! (vraag ons dan meer info)

Op 24/7 start de eerste Marcel Flambé met 'Indian Summer', een leuke Indische kookworkshop. In deze formule zit een welkomstaperitief in het hotel, de kookworkshop en het diner met drankjes inbegrepen, je overnachting met ontbijt én de wandeling met 'Brugesguide'.

Je overnachting bij Hotel Marcel

Je logeert in Hotel Marcel   www.hotelmarcel.be

Afspraak om 18u30 in het ultra-hippe Hotel Marcel, midden in het centrum van Brugge.

Dit wordt je uitvalsbasis voor de 2-daagse. Na aankomst word je verwelkomd met een aperitief en kan je je installeren op de kamer!

De OVERNACHTING voor 2 personen is trouwens inclusief ontbijt.

De kookworkshop bij Fox Flambé

De KOOKWORKSHOP bij Fox Flambé  www.foxflambé.be

Na het welkomstaperitief in Hotel Marcel, zet het exclusieve Fox Flambé voor jou de deuren open!

Fox Flambé bevindt zich op wandelafstand (5 minuten) van het hotel. Je geniet hier ’s avonds van een gezellige kookworkshop en natuurlijk degusteer je allen samen het heerlijke menu!

Bij elke gang zit er ook een aangepast drankje. Wie minder graag kookt kan ook iets passiever aan de workshop deelnemen, ... en genieten.

Na de workshop keer je gewoon, gezellig te voet door het wondermooie Brugge, terug naar Hotel Marcel. Geen BOB nodig hier!

Of je duikt het Brugse nachtleven in natuurlijk.

Ontdek (culinair) Brugge

Wij kunnen voor jou een leuke rit per fiets met gids reserveren bij Quasimundo. Geef ons een seintje als je wil dat we dit voor je inplannen. www.quasimundo.com

Enkel op zaterdag : Ontdek Brugge tijdens een (culinair getinte) gidstocht met ‘Brugesguide’! www.brugesguide.be Peter Lammertyn (a.k.a. Brugesguide) je mee op tocht in Brugge. Hij laat je alle leuke, minder-gekende en historische plekjes zien, en geeft je af en toe wat interessante culinaire weetjes mee! Deze wandeling is enkel op zaterdag en enkel bij voldoende deelnemers.

Krijg je er niet genoeg van? Wil je nog lunchen in Brugge? Wil je een extra nacht boeken bij Hotel Marcel? 

Vraag het ons en wij zullen het nodige voor je regelen.

Diya Janssens

Specialisatie:
Indische en Oosterse keuken


Diya werd geboren in Basanti, Indië. Op 2-jarige leeftijd werd ze door een Vlaams gezin geadopteerd en sindsdien woont Diya in België.

Door haar roots en haar enorme passie voor eten heeft Diya zich laten inspireren om te verrassen met klassieke Indische gerechten waar ze toch wat van haar Vlaamse persoonlijkheid in steekt.

Zo zijn Indische gerechten meestal zeer pikant, waardoor je op den duur niet meer smaakt wat je eet. Dat vindt ze jammer. Daarom houdt zij daar rekening mee in haar recepten, zodat iedereen kan mee genieten van deze toch zeer speciale keuken.

Ontdek meer van deze chef

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.