Gezond gastronomisch koken
VOLZET

Niveau:
Binnenkort communiceren we nieuwe datums 19u00 - 23u00 Mirose Be Haegel 650 (65€ / workshop) De bar is open tijdens deze workshop

€650 per jaar voor 40uur workshop.

De prijs is incl. 21% BTW. 

Wat mag je verwachten?

Mirose, dochter van een groentenbedrijf uit Ardooie, docent gastronomie ; van wie kan je beter leren om licht en gezond te koken.

Workshop 1 : mocktail (alcoholvrije cocktail) , Espuma met druif , Artisjokbereiding, vongole , stoofpotje met kip , pavlova. Er worden ook groenten ingemaakt voor de volgende workshop.

Workshop 2 : mocktail, rilette , erwtensoep , 3 x balletjes (vis / vegan / vlees), koude sabayon met passievrucht...

Deze workshops zijn niet vegetarisch, maar leggen de focus op vers, gezond, groenten, rijke geuren en lekkere smaken.

Jullie koken en eten altijd samen met dezelfde groep (tot max 14 personen)
Deze workshop duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur.

Datums workshops : 23/9 - 21/10 - 25/11 - 16/12 - 27/1 - 17/2 - 23/3 - 27/4 - 25/5 - 29/6

Mirose Be Haegel

Experimenteren in de keuken is haar passie. Het bedenken van recepten is voor Mirose een spannende uitdaging.

Niet alleen het gerecht op het bord maar ook de sfeer er rond mogen aangenaam en verfijnd zijn. Kokkerellen bestaat uit kennis, techniek en ervaring.
Bereiden van vers en gezond eten wordt primair; rijke geuren, lekkere smaken en eigenzinnige combinaties.

Na 10 jaar ervaring als docent gastronomie en een kookstudio/huiskamerrestaurant in Leuven, runt Mirose samen met foodfotograaf Bruno Couwenberg de foodstudio Snaps + Bites, twee niches die het ideale recept vormen om foodies en klanten te boeien.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.