Kok Au Vin
Nog 4 plaatsen beschikbaar

Niveau:
Maandag 03/05/2021 19:00 - 23:00 Jürgen Aerts 110 Euro Marcel Flambé : 395 Euro voor 2 personen 1 aperitief inbegrepen

De prijs is incl. BTW. Alles inbegrepen behalve dranken. 

Wat mag je verwachten?

Jurgen beslist pas een paar weken voor de workshop welk menu hij met jullie zal klaarmaken.
Elk menu bestaat uit een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De keuze zal gemaakt worden op basis van de op dat moment best beschikbare ingrediënten, en in de lijn liggen van de gerechten die je bij Kok au Vin kan verwachten.

Jullie koken, leren en eten met de chef!

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.

Jürgen Aerts

Jürgen Aerts, 45 jaar, geboren te Brugge.

In de horeca beland dankzij zijn stiefmama, die hem op zijn 11 jaar naar hotelschool Ter Groene Poorte stuurde waar hij afsloot met een specialisatiejaar drankenkennis.

Als student deed hij ervaring op in ’t Presidentje en daarna werkte hij in het Stil Ende en Stovetje te Brugge telkens in de zaal en of als sommelier.

Op zijn 21st begon hij als kelner in Brasserie Raymond, door een toeval belandde hij er op zijn 22ste in de keuken, gelukkig had hij via vorige werkplaatsen al een goeie basis gekregen en leerde Jürgen veel van Raymond himself.

Na 9 jaar, terwijl hij ondertussen al chef was, begon hij zelfstandig en nam hij 't Presidentje over.

Kok au Vin bestaat, op 3 oktober 2019, 16 jaar en is ondertussen een casual chicque locatie met open keuken, veel hout en ruwe, eiken tafels en vooral een keuken vol evolutie. Jurgen serveert klassiekers met een hedendaagse touch en werkt met seizoengebonden en lokale producten. Zo verandert onze kaart pakweg om de 6 weken. Naast al die fantasierijke en originele creaties hebben we ook een Mibrasa oven, een barbecue houtskooloven die volledig gesloten is. Hierop bereiden we afwisselend een lekker stuk vlees, langoustines of groenten op zijn puurst gegrild of gerookt.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.