Hostellerie St. Nicolas **
Vischef van het jaar / jong keukengeweld / 2 sterren

Niveau:
Ma 16/03/2020 19u00 - 23u00 Michael Vanderhaeghe 170 1 aperitief inbegrepen

De prijs is incl. 21% BTW. Alles inbegrepen behalve dranken.

Wat mag je verwachten?

Michael is viskok van het jaar 2019. Hij kwam in september speciaal voor Fox Flambé het winnende gerecht, op basis van Zeeduivel en venkel, als voorgerecht klaarmaken.

Voor deze workshop ziet het menu er als volgt uit :

Quiche Lorraine revisited

Carpaccio van wagyu / hoppescheut met witbier

Tom Kha Kai met kippenoester

Pieterman / structuren van bloemkool en spruit / vélouté met truffel

Jullie koken, leren en eten met de chef!

Michael Vanderhaeghe

Michael Vanderhaeghe, chef bij Hostellerie Saint Nicolas in Elverdinge. Een zaak al 15 jaar bekroont met 2 sterren.
Persoonlijk is hij de beste viskok van België 2019 en de eerste Belg ooit die de wereldfinale van "Jeunes Diciples d'Escoffier" gewonnen heeft.


Michael is op jonge leeftijd begonnen in het restaurant van zijn vader waar hij een goeie basis geleerd heeft. Zijn opleiding volgde hij in hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan in de restaurants waar hij stage heeft gelopen of gewerkt heeft.
Dit zijn onder andere: "de Karmeliet / L'air du temps / Jonkman / Sea Grill / In de Wulf / Alain Ducasse / Michel Bras / Castor / Boury en de Libreie. 

Michael werkt graag met streekproducten waar hij graag een originele combinatie mee maakt. Hij vindt het belangrijk om een product centraal te zetten in zijn gerechten. 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.