Classics met een twist : NIEUWE REEKS
Klassieke gerechten met een twist

Niveau:
Woensdag 22/03/22 19u00 - 23u00 Tom De Vos 240 Euro voor 3 workshops De bar is open tijdens deze workshop

Voor een workshop bij Fox Flambé hoef je niets mee te brengen. Alles is hier aanwezig. De prijs is inclusief BTW 

Wat mag je verwachten?

In een reeks van 3 workshops gaan we samen een aantal klassieke Europese gerechten bereiden.

De twist? We gaan met dezelfde hoofdingrediënten telkens ook een aantal variaties maken.
Denk aan vol-au-vent als klassieker en met de kip als hoofdingrediënt maken we nog een aantal gerechten.

We volgen de seizoenen, en we zijn ruimdenkend voor onze twists. We zijn niet vies van wat fusion met Azië!

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.

We maken alle gerechten samen en eten alles samen op. Smullen dus!

Datums workshops, telkens op dinsdag om 19u :  22/3 - 19/4 en 17/5

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.