Classics met een twist

Niveau:
19-01-20 19u00 - 23u00 Tom De Vos 630 (70€ / workshop) De bar is open tijdens deze workshop

€430 voor 6 workshops

De prijs is incl. 21% BTW. 

Wat mag je verwachten?

In een reeks van 10 workshops gaan we samen een aantal klassieke Europese gerechten bereiden.

De twist? We gaan met dezelfde hoofdingrediënten telkens ook een aantal variaties maken.
Denk aan vol-au-vent als klassieker en met de kip als hoofdingrediënt maken we nog een aantal gerechten.

Vol-au-vent kroket , waterzooi , chicken korma ...

We volgen de seizoenen, en we zijn ruimdenkend voor onze twists. We zijn niet vies van wat fusion met Azië!

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.

We maken alle gerechten samen en eten alles samen op. Smullen dus!

Datums workshops : 25/9 - 16/10 - 27/11 - 18/12 - 29/1 - 19/2 - 25/3 - 22/4 - 27/5 - 24/6

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.